Frissen Zalából

2022.01.09. 20:00

Ököllel vett elégtételt, fizetős lesz az M76-os autóút Keszthely felé, szarvasrudli Zalában - a hét legolvasottabb hírei

Mutatjuk a hét legolvasottabb híreit.

zaol.hu

Fotó: Illusztráció/Pixabay

Ököllel vett elégtételt a lányára tett megjegyzésekért a murakeresztúri férfi

 

A lányára tett otromba megjegyzésekért ököllel vett elégtételt a felháborodott apa, a történtek miatt nemrég emeltek vádat ellene. A vádlottá lett 41 éves murakeresztúri férfi 2021. május 8-án este tíz óra tájt megvárta azt a falubeli presszóból kerékpáron hazafelé induló férfit, aki a 14 éves lányára aznap – és nem első alkalommal – szeméremsértő célzásokat tett. A történet ITT olvasható. 

 

 

Fizetős lesz az M76-os Balatonszentgyörgy és Keszthely között

 

Tavasszal adják át a forgalomnak az M7-es autópályáról Keszthelyre vezető új autóutat.Az M76-os autóút Balatonszentgyörgy és Keszthely-Fenékpuszta közötti szakaszával bővül a fizetős utak listája. Ezt a részt azonban majd csak várhatóan márciustól használhatják a járművek, mert a kivitelező még dolgozik a területen. 

 

Forrás: Forrás: Cseh Gábor / Vas Népe

Farkas László Nándor, Balatonszentgyörgy polgármestere a Somogy Megyei Hírlap megkeresésére elmondta, a Sármellék felé vezető mintegy három kilométeres szakaszt már leaszfaltozták, kihelyezték a jelzőtáblákat és más kiegészítő elemeket. Bővebb információ ITT

 

 

Szarvasrudli Pacsa és Keszthely között (videó)

 

A zalaszentbalázsi olvasónk, Sonkoly Nikoletta telefonjával rögzítette, ahogy nemrégiben néhány óriási szarvas átrohant az úton. A hölgy férjével épp Pacsáról tartott Keszthely felé, amikor látták, hogy egyszer csak megindulnak az állatok. Szerencsére a szemből érkezők is időben fékeztek, megálltak és megvárták, ahogy a szarvasok rendezik soraikat, s elfutnak a szántóföldön. A videó ITT megtekinthető. 

 

 

Mit tegyünk, ha a szomszédunkban prostitúció folyik?

 

Forrás: pexels.com

Nagykanizsai olvasónk azzal kereste meg lapunkat, hogy a 10 emeletes társasházban, melyben él, tűrhetetlen állapotok uralkodnak, mert az egyik lakást prostituáltak használják "vendégfogadásra". Panaszát (mely természetesen, több lakó panasza is)  levélben foglalta össze, melyet ITT olvashatnak el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában