Program

2022.01.16. 13:01

Minden korosztálynak kínált programokat a II. Nagykanizsa Aréna Sportfesztivál

Szombaton rendezték meg a Kanizsa Arénában a II. Nagykanizsa Aréna Sportfesztivált.

Horváth-Balogh Attila

A Stay Fresh Crew nevű csapat tagjai breaktánc-bemutatóval kápráztatták el a közönséget

Mint azt a programok főszervezője, a Prémium Rendezvényszervező Zrt. vezérigazgatója, Boda Gábor elmondta: az első, december 11-én megrendezett sportfesztivált követően most is igyekeztek széles kínálatot összeállítani.

 

– A fesztiválra hoztunk egy 105 kilogramm alatti súlycsoportban megrendezett erősember versenyt, illetve gálamérkőzéseket: a Prémium Médiaválogatott és a Zenészek csapata a kosárlabdapályán csapott össze, majd válogatott kézilabdázók, a médiaválogatott és nagykanizsai kézilabdázók tartottak egy bemutatót – mondta el Boda Gábor. – A nap hangulatfelelőse az Animal Cannibals volt, Ricsipí és Qka MC egy minikoncerttel is kedveskedett a közönségnek. A Stay Fresh Crew break-tánc bemutatóval érkezett, a mérkőzések előtt és alatt pedig DJ Revolution és DJ Peppino szolgáltatta a zenét. Gondoltunk a gyermekes családokra is: a nebulókat élő csocsó, Exatlon-pálya és bungee run várta.

A zenészválogatottat Kállay-Saunders András is erősítette

Barcsról érkezett Murai Péter és Murainé Nemes Petra. Utóbbi azt mondta: először járnak az arénában, mely nagyon tetszik nekik; kislányaik, Zsófi és Alíz pedig igencsak élvezték a játszóeszközöket.

 

Ott volt a sportfesztiválon Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő és Balogh László polgármester is.

Az erősember verseny győztesének, Gadó Andrásnak Cseresnyés Péter adta át a kupát Fotók: Gergely Szilárd

– Az aréna kiválóan alkalmas nemcsak sport-, hanem közösségi rendezvények lebonyolítására is, így méltán válhat a családok találkozóhelyévé – szögezte le Cseresnyés Péter. – Én bízom abban, hogy a közgyűlési többség belátható időn belül eldönti végre, hogy milyen formában kívánja üzemeltetni ezt a sportcsarnokot. Most ugyanis nincs kellően kihasználva, sokkal fontosabb szerepre méltó, mint amit a megnyitása óta eltelt bő egy hónapban betölthetett.

A napot a Magyarország-Szlovénia korosztályos serdülő férfi válogatott mérkőzése zárta, melyen 32:28-ra a mieink győztek

A napot a Magyarország-Szlovénia korosztályos serdülő kézilabda mérkőzés zárta, melyet 32:28-ra mi nyertünk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában