A közönség szavazta meg

2022.01.26. 11:30

Megkapta a díjat 2021 legkedveltebb zalaegerszegi vendéglátóhelye

Öt éve internetes közönségszavazás útján talál gazdára Az év legkedveltebb vendéglátó egysége cím a megyeszékhelyen.

Arany Horváth Zsuzsa

Szekeres Péter, Vida Katalin és Balaicz Zoltán

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A versengés még 2005-ben kezdődött a város és a KISOSZ kezdeményezésére, akkor még „titokban” járta az éttermeket a zsűri. A hagyomány megszakadt, de 2016-ban újraindították, megújult formában. 

 

Erről is szólt a 2021-es esztendő eredményéről tájékoztató sajtóeseményen Balaicz Zoltán polgármester, aki ezúttal a Contrast Cafe Bistro üzemeltetőinek, Szekeres Péternek és Vida Katalinnak nyújtotta át az első helyért járó, 100 ezer forintot érő elismerést. A régi megyei művelődési központ épületében üzemelő bisztró a hagyományos, belvárosi találkozókra figyelő, valamint a gasztronómiai újdonságokat is felvonultató dinamikus vendéglátással, tematikus napok sikerével nyerte el a zalaegerszegiek és az idelátogatók tetszését – jelezte a polgármester. Utánuk a Díszpinty Gasztro bár, a Fészek Bisztró és Palacsintázó, a Galeri Étterem és a 4Seasons Café szerezte meg a legtöbbet a 3452 voksból. 

 

 

Balaicz Zoltán elmondta: a következő évben már külön versengenek az éttermek és a cukrászdák, kávézók. A szavazatokat és a sikert kifejező táblát megköszönve Szekeres Péter ígérte: a színvonalas vendéglátással tovább öregbítik Zalaegerszeg hírnevét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában