Visszatekintés

2022.01.23. 20:00

Lángoló fafeldolgozó; átalakított autó és az álommeló - A hét hírei Zalából

Ismertetjük összeállításunkat, mely a hét zalai híreiből, információból áll.

zaol.hu

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

A Zala megyei rendőrök 2022. január 15-én délután, Zalaszentgróton megállítottak egy gépjárművel közlekedő 21 éves férfit, mivel a hátsó hatósági jelzése olyan mértékben volt koszos, hogy a rendszám karakterei nehezen voltak kivehetőek, valamint a hátsó lámpák sötétítve voltak.  Részletek ITT. 

Forrás: police.hu

Csarnokok égtek egy türjei telephelyen

Kilométerekről látható füstfelhő fogadta a Türjére érkezőket szerdán kora reggel. Részletek ITT. 

Elhunyt Héder István kajakedző

Életének 81. évében, a napokban elhunyt Héder István, a Kanizsa Kajak-Kenu Klub korábbi vezetőedzője, aki évtizedekig – egészen pontosan 1976-tól – dolgozott a sportágért Nagykanizsán. Részletek ITT

Összeütközött három autó Zalaegerszegen

A rendőrségi tájékoztatás szerint egy 46 éves babosdöbrétei nő  Gellénháza irányából a város felé tartott Mazda Tribute személyautóval, amikor a gálafeji elágazó előtt előzni kezdte az előtte haladó, 53 éves lenti férfi vezette Renault Megane személyautót, ám nem vette észre, hogy járművét a mögötte érkező, 40 éves nagylengyeli nő által vezetett Toyota Yaris már előzi,  és összeütköztek.  Részletek ITT. 

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Farkas Imre, az egykori Zalahús tulajdonosa: „Nem tudok elég nagy köszönetet mondani…”

Farkas Imre, az egykori Zalahús többségi tulajdonosa sok éve nem szerepelt már nálunk. Pedig aktív idejében mindennapos vendég volt itt, az életnek nem nagyon volt területe, amihez ne lett volna köze. Most ő kereste meg szerkesztőségünket: azt mondta, nem talál más módot, hogy eljuttassa a köszönetét mindazokhoz, akik életében segítették a törekvéseit. Sokan voltak, hiszen a történet történelmi korszakokat ível át. Részletek ITT. 

Farkas Imre napjai legnagyobb részét ma is dolgozószobájában tölti – igaz, már csak otthon Fotó: Pezzetta Umberto

Új otthonra találtak az utcára tett törpenyulak Nagykanizsán

A papírdobozban talált két törpenyúl nem időzött sokáig az „Élettér” Állat- és Természetvédő Egyesületnél, most már a Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézmény kanizsai Fenyő otthonában gondoskodnak az állatokról. Részletek ITT. 

Létezik az álom munkahely? A nagykanizsai Horváth Zsófia szerint igen

A nagykanizsai Horváth Zsófia álomországban él és dolgozik, ahonnan nemrégiben egy rövid beszámolót küldött. Részletek ITT. 

Elkezdődött a fotózás a Tündérszépek versenyre

A Zalai Hírlap székházában berendezett stúdióban elkezdődött a fotózás a Tündérszépek versenyre: pénteken Pezzetta Umberto fotóriporter kollégánk a lovászi András Evelinről készített fotósorozatot. Részletek ITT. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában