Frissen Zalából

2022.01.31. 10:00

Lakossági fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom nagykanizsai szervezete

Lakossági fórumot tartott vasárnap a Mi Hazánk Mozgalom nagykanizsai szervezete, ahol bemutatták a párt ezen a hétvégén nyilvánosságra hozott választási programját is.

Korosa Titanilla

Hokker Tibor, dr. Apáti István és Kiss Ferenc

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A fórumon dr. Apáti István, a Mi Hazánk alelnöke, országgyűlési képviselő elmondta, hogy a pártok közül elsőként jelentkeznek választási programmal. A 100 oldalas Virradat program terveket tartalmaz az ország legnagyobb problémáira. Hozzátette: a harmadik utat képviselő párt programját nemcsak politikusok, hanem a magyar emberek írták, hiszen rengeteg hozzájuk érkező javaslatot beépítettek, így a magyar valóságból táplálkozik, reális, hiteles és végrehajtható.

Bemutatkozott a fórumon Hokker Tibor, a Mi Hazánk Mozgalom nagykanizsai országgyűlési képviselőjelöltje, aki arról szólt, hogy a választási időszakban a hiteles hozzáállás, a hiteles politizálás lesz a legfontosabb.

Kiss Ferenc, a párt Zala megyei elnöke pedig az elhangzottak mellett azt hangsúlyozta, hogy a Mi Hazánk Mozgalom nem oltásellenes párt, azonban tiltakoznak az oltakozás kötelezővé tétele ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában