Letenye, Murarátka, Kistolmács

2022.01.16. 21:00

Jó lenne már felújítani az önkormányzati hivatalt

A képviselő-testület a közelmúltban foglalkozott a közös önkormányzati hivatal felújításának kérdésével is.

Horváth-Balogh Attila

Letenye Murarátkával, Kistolmáccsal és Zajkkal hozta létre 2013-ban a közös önkormányzati hivatalt, melynek a letenyei városháza ad otthont. Az ingatlanban 23 irodahelyiség áll rendelkezésre a hivatali feladatok ellátásához. A városháza épülete 1989-ben épült, azóta jelentős – az épület homlokzatát, szerkezetét, illetve gépészeti alapvezetékezését is érintő – felújítási munka nem történt, az épület elöregedett, beázik. 2020-ban a II. emeleti női mellékhelyiséget felújították, aminek eredményeként korszerű, a mai kor követelményeinek megfelelő vizesblokk áll rendelkezésre. Azonban sajnálatos módon továbbra sem valósulhatott meg az elöregedett nyílászárók, illetőleg a tetőzet cseréje, az épület felújítása, amire már 5 alkalommal is pályázatot nyújtottak be, de azokat forráshiány miatt elutasították. Ennek ellenére a feladatellátás technikai feltételei minden dolgozó számára biztosítottak. A pénzügyi lehetőségeket figyelembe véve a hivatal szoftver- és hardverállományának folyamatos cseréje folyamatos. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában