Folytatni az utunkat előre

2022.01.28. 11:30

Hölvényi György volt a nagykanizsai Kereszténydemokrata-est vendége

A Kereszténydemokrata-estek keretében csütörtökön a HSMK-ban pódiumbeszélgetést tartott a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség. A vendég a KDNP európai parlamenti képviselője, Hölvényi György volt.

Benedek Bálint

Cseresnyés Péter, Hölvényi György, Gaal Gergely és dr. Császár Zoltán, a KDNP megyei választmányának elnöke

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Az esemény előtt Hölvényi György, Cseresnyés Péter államtitkár és Gaal Gergely miniszteri biztos sajtótájékoztatót tartott a helyszínen. Cseresnyés Péter az áprilisi parlamenti választás kapcsán leszögezte: a tét Magyarország fejlődése, hogy valóban folytathatjuk-e utunkat előre. 

 

 

– A választókörzetemhez Nagykanizsán kívül 81 kistelepülés tartozik, melyek láthatóan fejlődtek és erre büszkén tekinthetünk – mondta. – Kanizsa olyan fejlesztéseken van túl, melyekről korábban csak álmodott: patinát kapott a belváros, sportcsarnok épült, s ez folytatódhat. Ma a városban másfél ezerrel többen dolgoznak, mint 12 évvel ezelőtt. 

 

 

Hölvényi György gratulált az elért eredményekhez, s hozzátette: Európában arra van szükség, hogy az Orbán-kormány folytassa a munkáját, Közép-Kelet-Európa nélkül az unió végzetes csavart venne, ami az intézmény végét jelenthetné. A polgári politikai irányítás mellett új Magyarország épült fel, s ez sokak számára biztatást ad. 

 

 

Gaal Gergely szerint a polgári kormány odafigyel többek közt a vidékfejlesztésre és a keresztény közösségek támogatására, ami nagyon jó út, s ezt reményei szerint április 3. után is folytathatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában