Kerek évforduló

2022.01.23. 07:00

Felköszöntötték Bödeháza legidősebb lakóját

A település legidősebb lakóját, Czigány Pálné Margit nénit köszöntötték egy kis ünnepséggel az önkormányzati képviselő-testület tagjai a kultúrházban 90. születésnapja alkalmából, családtagjai körében.

Korosa Titanilla

Fotó: Korosa Titanilla

Az ünnepelt 1932-ben született Szentistvánlakon, mely már Bödeháza része. Egész életében a faluban élt, férjet is innen választott. Egy lányuk született, mellette 2 unokának, 3 dédunokának és már egy ükunokának is örülhet. Mióta férjét elvesztette, egyedül él, családtagjai gyakran látogatják és segítik. Idős korához képest jó egészségnek örvend, szívesen gondozza virágait, a veteményest, és nagyon ragaszkodik szülőfalujához. A képen Végi Zsuzsanna önkormányzati képviselő, Bedő Andrea polgármester, elöl a születésnapos Czigány Pálné, mögötte lánya, Sipos Jenőné és unokája, Bende, mögötte Heller-Antal Zsanett jegyző és Büki Lajos önkormányzati képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában