Vízkeresztig lehetett szavazni

2022.01.19. 07:00

Díjazták a legszebb karácsonyi díszkivilágításokat Zalaegerszegen

Tavaly első alkalommal hirdette meg az önkormányzat a karácsonyi díszkivilágítások versenyét. Az eredményt kedden ismertették a városházán.

Arany Gábor

Balaicz Zoltán polgármester örömét fejezte ki, hogy 2020 után, amikor minden rendezvény elmaradt, tavaly sikerült az adventi vásárt megtartani. Ehhez kapcsolódva hirdették meg a Minden fény egy angyal, boruljon karácsonyi díszkivilágításba Zalaegerszeg elnevezésű versenyt. A polgármester kiemelte, a koronavírus- járvány nemcsak az egészségünket támadja és rombolja a gazdaságot, hanem az emberi kapcsolatokat is. Ezek újjáépítésében töltenek be fontos szerepet a közösségi programok, s ehhez illeszkedett ez a verseny, amelynek önálló, Adventi fények Zalaegerszege című Facebook-oldalára feltöltött képekre lehetett december 6-tól vízkeresztig szavazni.

Közel 19 ezer szavazat érkezett, és kategóriánként 30 ezer forint értékű ajándékkal jutalmazták a nyerteseket. Az élen a családi házak között az Erzsébet utca 15. végzett 15 453 szavazattal. Cégtelephely kategóriában az Iskola közi FolkPont 3316 szavazatot kapott, az üzlet kirakata kategóriában a Berzsenyi utcai Dizájn Függöny- és Esküvődekorációra 90 szavazat érkezett, míg a társasházak között a Páterdombi utca 62. kapott 133 szavazatot. Az adventi díszkivilágítások versenyét ez évben is meghirdetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában