Frissen Zalából

2022.01.13. 15:00

Az idei év első zalaegerszegi babáját köszöntötte Vigh László (videó)

Január 1-jén 10 óra 41 perckor császármetszéssel látta meg a napvilágot a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban a megyeszékhely első újszülöttje, Simon Kornél. Nyolc éve hagyomány, hogy Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos köszönti az újévi babákat és családjukat.

Mozsár Eszter

Simonné Bujtor Barbara kisfiával, Kornéllal. Vigh László nyolc éve köszönti a zalaegerszegi újszülötteket.

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A járványhelyzetre való tekintettel nem a kórházban, hanem Simon Krisztián és Simonné Bujtor Barbara otthonában tettünk látogatást, ahol a képviselő virágcsokorral és ajándékkosárral kedveskedett. Az édesanya örömmel számolt be a kis jövevény érkezéséről, akinek már van egy 12 éves bátyja. Boldizsár ugyancsak kíváncsian várta testvére érkezését, aki a napi teendőkből is szívesen kiveszi részét. Jelenleg otthon tanul, így vigyáz öccse egészségére. Ottjártunkkor a szomszédban lakó Beáta, a nagynéni is jelen volt a köszöntéskor.

Vigh László – aki maga is édesapa és nagypapa – hangsúlyozta: a világ legnagyobb csodája, amikor gyermek érkezik a családba. A kórház számára mindig ünnep az újév első babája, a szülőknek pedig boldogság a gyermek érkezése, tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában