A Borkocka másodszor végzett az élen

2022.01.25. 07:00

A közönség döntött a legjobb forralt borról Zalaegerszegen

Még 2016-ban született meg az ötlet a város marketingesei jóvoltából, hogy az Egerszegi Advent ideje alatt a vásárban forralt bort kínáló vendéglátóipari egységek versenghetnének a közönség szavazataiért.

Arany Horváth Zsuzsa

Balaicz Zoltán, Kostorják Zsolt és Takács András az oklevéllel Fotó: Katona Tibor

A voksokkal így maguk a fogyasztók dönthetik el, melyik lesz az adott év legmelengetőbb forró nedűje, a legjobb egerszegi forralt bor, amit az adventi belvárosi forgatagban fogyasztottak. 

 

Tavaly az egészségügyi veszélyhelyzet miatt nem hirdették meg a megmérettetést, 2021-ben azonban ismét tesztelhettük a forralt borokat. A tegnapi eredményhirdetésen Balaicz Zoltán polgármester tájékoztatta a sajtót: a nyertes (immár másodszor) a Borkocka elnevezésű egység lett, melyet a Piccoló étterem üzemeltetett. Az elismerést igazoló oklevelet Takács András üzletvezető és Kostorják Zsolt, az adventi vásárban felállított kóstolóponton szolgálatot teljesítő munkatárs vette át a megyeszékhely első emberétől. Az összesen 1124 szavazat alapján a második helyen a Tütü Gasztro Busz végzett, a harmadikra új nevező, a 4Seasons Cafe és Cocktail Bár futott be. 

 

A nyertesek megköszönték a bizalmat az adventi forgatag közönségének, Takács András pedig jelezte: a forralt boruk receptje megtalálható az interneten, nincs különleges titka, a minőség záloga pedig a kifogástalan alapanyagok használatában rejlik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában