Frissen Zalából

2022.01.03. 15:00

A közlekedés biztonságáért dolgozó rendőrök munkáját köszönték meg Zalaegerszegen

Fél évszázadnál régebbi hagyomány már, hogy a Magyar Autóklub az év végén kifejezi elismerését minden megyében a rendőröknek a baleset-megelőzés terén végzett munkájukért.

Arany Gábor

Több évtizedes hagyományt követve köszöntöttek

Forrás: ZMRFK

Pénteken a zalai megyeszékhelyen Kiss Ambrus, az Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezetének elnöke és Kiss Józsefné elnökségi tag mondott köszönetet, és tárgyjutalomban részesítette Baksi-Kósik Beáta rendőr főtörzsőrmestert, valamint Király Balázs rendőr őrmestert, akik az egerszegi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán szolgálva kiemelkedő szakmai teljesítményükkel érdemelték ki az elismerést. 


Kiss Ambrus az együttműködésükből kiemelte a már tíz éve zajló Látni és látszani kampányukat. Szólt arról is, hogy a 2020–21-ben tapasztalt javulás után az utolsó negyedévben megnövekedett a balesetek száma. Ezt mutatja, hogy a nyugat-dunántúli régióban szeptember végig 37, az utána következő két hónapban 15 halálos baleset következett be. Ez is alátámasztja a megelőzés fontosságát, tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában