Frissen Zalából

2021.12.02. 07:00

Vasárnap estig akcióhét Hévízen is

A hét végéig a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház is várja az oltakozni vágyókat – hívta fel a figyelmet Papp Gábor, a település polgármestere is.

Péter B. Árpád

Gyõr, 2021. november 22. Oltóanyagot készítenek elõ a gyõri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház újonnan megnyitott oltópontján 2021. november 22-én. Az ezen a napon kezdõdõ oltási akcióhéten regisztráció és elõzetes idõpontfoglalás nélkül várják az oltakozni szándékozókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelõkben is. Nagy az érdeklõdés az oltópontokon, több helyen sorok alakultak ki. MTI/Krizsán Csaba

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

Amint az újabb oltási akcióhétről szóló közleményében emlékeztetett: a kormány december 5-ig meghosszabbította azt, s az egyik helyszín továbbra is a hévízi kórház, amely ezen a héten mindennap 7 és 19 óra között várja az oltakozni vágyókat.

Az oltóponton ötféle vakcina áll rendelkezésre, amelyből az érkezők választhatnak: van Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm is.

Papp Gábor azt kérte a város és a térség polgáraitól, hogy az oltás felvételével járuljanak hozzá a járvány megfékezéséhez. A polgármester azt is közölte, hogy a háziorvosoknál is változatlan formában folytatódik az oltakozás, így az a lehetőség is nyitva áll a polgárok előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában