Frissen Zalából

2021.12.24. 14:54

Vadpörkölttel, dödöllével mondtak köszönetet Koraszülöttmentő és a Gyermekintenzív Alapítvány önkéntesei

Jelképes köszönet az adományokért, a támogatásokért; sok évvel ezelőtt ennek szándékával látták vendégül advent idején palacsintával, forralt borral az érdeklődőket a 11 éve működő Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány önkéntesei.

Arany Gábor

Gárdos Borbála, dr. Gárdos László, Salamon Róbert látták vendégül Dömötör Tamást, Dömötörné Geges Szabinát, Dömötör Mirát és Dömötör Dorkát

Forrás: Katona Tibor

Az alapítvány kezdeményezője, dr. Gárdos László érdeklődésünkre elmondta, később adománygyűjtéssel egészült ki és sütivásárral is bővült a program, amelynek támogatottságára jellemző, hogy az idei sütivásáron három orvosi műszer ára, hatszázezer forintnál több gyűlt össze. Ezt a segítséget kívánják megköszönni a hagyományos ingyenes vendéglátással, amit a karácsonyi vásárban tartanak december 24-én, és ilyenkor meleg étellel, itallal, valamint apró ajándékkal kínálják az érdeklődőket, amiért adományt sem fogadnak el. Az idei száz adag vadpörkölt és dödölle a Belga étterem felajánlásának köszönhetően került a tányérokba, az elmúlt években kialakult szokás szerint. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában