Frissen Zalából

2021.12.06. 10:00

Téli horgászversenyt tartottak Kustánszegen, érdemi fogás nélkül

Mindössze egy különdíj átadására volt lehetősége a szombaton megtartott halfogó versenyen a szervező Göcsej Horgász Egyesület elnökének, ugyanis egyetlen apró keszeg akadt horogra. Kelemen Csaba a szerencsés horgászt, Boronyák Mátét jutalmazta.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

Ha van tanulsága az első alkalommal megrendezett Mikulás-vándorkupának, az biztosan, hogy fagypont körüli hőmérsékleten nem mozognak, így aztán nem is kapnak a halak. Hiába töltöttek órákat a vízparton az elszánt horgászok, eredményt nem tudtak felmutatni.

– Kaptunk híreket arról, hogy az ország másik pontján ugyanekkor megrendezett versenyen egészen szép pontyokat fogtak a horgászok, tehát itt alakulhatott ki olyan atmoszféra, ami ezt az eredményt hozta – tette hozzá. – Azt gondolom, az időjárás tréfált meg bennünket, talán a verseny előtti éjszakán tapasztalt lehűlés miatt nem mozogtak a halak, de a víz felszínén kialakult jéghártya sem kedvezett a horgászatnak. A kedvünket nem vette el a téli pecától, év elején újra megpróbáljuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában