Frissen Zalából

2021.12.23. 08:00

Rászorulókat támogatott a lemezmegmunkálással foglalkozó nagykanizsai cég

Három rászoruló családnak adott át 100-100 ezer forintnyi támogatást a közelgő ünnep alkalmából a Ferzol Metál Kft. menedzsmentje.

Horváth-Balogh Attila

A támogatók és a támogatottak. Hátsó sor (b–j): Balogh László, Bíró Zoltán, Simon-Bíró Zsuzsanna ügyvezető, Novák Vivien ügyvezető asszisztens, Csapó Zoltán gyárigazgató. Középső sor: Mészáros Gabriella, Majer Anikó, Bogdán Ferencné. Első sor: Csányi Benjámin, Csányi Anna, Majer Glória, Bogdán Mirella

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Az eseményt a polgármesteri hivatalban tartották, ahol Balogh László polgármester köszöntötte a cégvezetést és a gyermekjóléti szolgálat közreműködésével kiválasztott családok megjelent tagjait: édesanyákat és gyermekeiket, illetve egy nagymamát és unokáját. A polgármester elöljáróban elmondta: a vállalkozás kereste meg azzal, hogy a támogatást méltó helyszínen szeretnék átadni, ehhez kérték a segítségét, így esett a választás a hivatal első emeleti tárgyalójára. 


A lemezmegmunkálással foglalkozó cég tulajdonosa, Bíró Zoltán elmondta: 1990-ben hozta létre a céget egyszemélyes vállalkozásként, melynek központja Tápiószőlősön van, emellett Szolnokon és Nagykanizsán működik egy-egy telephelyük, s ma már több száz embert foglalkoztatnak. Rendkívül fontosnak tartják a rászorulók segítését, támogatását mindenhol, ahol jelen vannak. Idén közel 20 családnak tudtak örömet okozni 100-100 ezer forinttal. Az összeg nagyobb részét készpénzben, a kisebbet pedig vásárlási utalványban kapták meg az érintettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában