Frissen Zalából

2021.12.21. 07:00

Páterdomb lakói szabadtéren tartották az adventi programot

Rend­hagyó helyszínen tartották szombaton a páterdombi karácsonyváró rendezvényt. Idén a közösségi ház helyett szabadtéren, a Báthory István Technikum udvarán ünnepelt a városrész lakossága.

Jóna István

Gecse Péter köszönti a jelenlévőket

Forrás: Jóna István / Zalai Hírlap

Idősek, fiatalok és sok család együtt hangolódott a közelgő ünnepre a páterdombi városrészben, ahol a gyönyörűen feldíszített fenyőfa és az adventi koszorú gyertyáinak fénye varázslatos hangulatot kölcsönzött a rendezvénynek. Az ünnepi műsor elején Jézus születésének történetét hallgathatták meg a jelenlévők, majd Gecse Péter alpolgármester, a településrész önkormányzati képviselője köszöntötte az egybegyűlteket. 


A Páterdombon évtizedes hagyománya van a karácsonyi rendezvényeknek. A készülődés időszakában jó egymással találkozni, odafigyelni egymásra és közösen ünnepelni, fogalmazott Gecse Péter. 


A műsorban közreműködtek a Radnóti utcai óvodások, akik vidám versekkel és mondókákkal készültek, míg a Páterdomb a Kultúráért Egyesület tagjaiból álló kórus karácsonyi énekeket adott elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában