Frissen Zalából

2021.12.23. 15:00

Idén pizzával lepték meg a gyerekeket a galamboki vállalkozók

Két galamboki vállalkozó, Bacs Zsolt és Nagy László évről évre meglepi a rászoruló családokat.

Horváth-Balogh Attila

Bacs Zsolttól és Nagy Lászlótól veszik át a pizzát a gyerekek

A vállalkozók emberbaráti indíttatásból igyekeznek örömet szerezni az adventi időszakban a nehezebb sorsú családoknak. Bacs Zsolt elmondása szerint 5 évvel ezelőtt született meg a kezdeményezés, eddig meleg ételt osztottak, de idén kifejezetten a gyerekekre gondoltak, akik köztudomású, hogy rajonganak a pizzáért – ezért most ezt az eredendően olasz ételt szállították házhoz. 

– Év közben is igyekszünk segíteni, de karácsony előtt hatványozottan és elsősorban a gyerekekre fókuszálva – mondta el lapunknak Bacs Zsolt. – Most ötvenhárom gyermek kapott pizzát és csokoládét. 

Jelen volt a helyszínen és segítette az osztást Bogdán Sándor, a helyi roma nemzetiségi önkormányzat elnöke is, aki megragadta az alkalmat, és elmondta: az előző napon ők is kiosztottak 50 élelmiszercsomagot a Baptista Szeretetszolgálat támogatásával, valamint a polgármester, Szabó Tamás közreműködésével. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában