Frissen Zalából

2021.12.12. 20:00

Holtan találták meg a zalai férfit, többször rálőtt a feleségére, elegáns otthon Zalában - a hét hírei Zalából

Összefoglaltuk a hét legkeresettebb híreit Zalából.

zaol.hu

Forrás: Pezzetta Umberto

Holtan találták meg az eltűntként keresett zalai férfit

 

Csak a holttestét találták meg annak az 53. életévében járó csesztregi férfinak, akit eltűntként kerestek, s akinek a felkutatása érdekében kedden adott ki körözést a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Információink szerint a községben köztiszteletben álló, mezőgazdasági vállalkozóként dolgozó férfi hétfőn távozott otthonából, ahová már nem tért haza. Bővebb információ ITT. 

 

Többször rálőtt a feleségére, majd önkezével véget vetett az életének egy férfi Gyenesdiáson

 

Forrás: police.hu

A hölgy súlyosan megsérült, jelenleg kórházban kezelik. Egy 53 éves férfi december 6-án, 14 óra 30 perc körül Gyenesdiáson, a Jókai utcában található egyik lakóházban, majd azt követően az utcán is, egy kézi lőfegyverrel több alkalommal rálőtt 45 éves házastársára. A hölgy súlyosan megsérült, jelenleg kórházban kezelik – közölte érdeklődésünkre Csóbor Katalin rendőr hadnagy, sajtóreferens. A történtekről bővebben ITT olvashatnak.

 

Egy zalai ház, ahol a minőség volt a cél, most új tulajdonost keres

 

Forrás: Duna House

A 240 nm-es, eladásra szánt ingatlan fotóin látszik, valaki szívvel-lélekkel, ráadásul jó ízléssel alakítgatta maga számára a luxus otthont. Most azonban új fejezet kezdődhet a családi ház életében. Ha nincs is meg a szükséges 139 millió, szétnézni azért szabad az elegáns otthonban...

Az ingatlanról bővebben ITT olvashat. 

 

Erdőbe hajtott egy autó a 75-ösön Pölöskénél, a sofőr súlyosan megsérült

 

Forrás: Pezzetta Umberto

Letért az úttestről, az erdőbe hajtott, majd a tetejére borult egy gépkocsi a 75-ös főút 31-es kilométerszelvényénél, Pölöske térségében. A balesetben a sofőr, egy negyven év körüli férfi súlyosan megsérült. További képek ITT. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában