Frissen Zalából

2021.12.10. 15:00

Ezek a kutyusok csak arra várnak, hogy befogadd őket!

Kutyussal szép az élet! Ha azon gondolkozol, hogy magadhoz vennél egy kedves, hűséges háziállatot, válassz a Bogáncs Állatmenhely lakói közül!

zaol.hu

Illusztráció

Forrás: Pixabay.com

Csöpi

 

Csöpi 2013. szeptemberében született, ivartalanított staffordshire terrier keverék szuka. Söjtörről került be a menhelyre, gazdája halála után. Kanokkal jól kijön, de szoktatni kell, szukákkal is szoktatható, de csak tapasztalt gazdi mellett.

Csöpi

Forrás: Bogáncs Állatmenhely

Nagyon emberközpontú, barátságos, bújós kutyus, igényli az ember társaságát, ezért inkább egyedüli kutyának való. Akár kezdő kutyatartók is magukhoz vehetik. Részletek itt.

 

Csuti

A 2008. júniusi születésű, német juhászkutya keverék kan kutyus Zalaigricéről került a menhelyre, mert gazdája megromlott egészségi állapota miatt kórházba került. Állítólag szökött, ezért láncon tartották, de a menhelyen ezzel nem volt probléma.

Csuti

Forrás: Bogáncs Állatmenhely

Korából adódóan már hályogos a szeme, rosszabbul lát. Kicsit bizalmatlan, de alapvetően kedves, barátságos kutya. Kiváló családi kedvenc lehet belőle, gyerekek és idősek mellé is örökbe fogadható, akár kezdő kutyatartóknak is. Részletek itt.

 

Borz

 

Borz hamarosan négy éves lesz, ivartalanított staffordshire terrier keverék kan. Mielőtt a menhelyre került Szentpéterúron kóborolt. Természetét tekintve eléggé határozott, de kedves és szereti az embereket. Ennek ellenére csak tapasztalt, következetes gazdi mellé ajánlott.

Borz

Forrás: Bogáncs Állatmenhely

Elég aktív, sokat kell vele foglalkozni. Más kutyákkal is összeszoktatható. Egy tapasztalt gazdi mellett Borz kiváló családi kutyává válhat. Részleteket itt olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában