Frissen Zalából

2021.12.29. 07:00

Becsületes buszsofőr; szerencsésen előkerült barátnők; nagykanizsai "okos zebra" - A zaol.hu szeptemberi összesítője

Évösszegző sorozatunk kilencedik részéhez érkeztünk. Tíz zalai vonatkozású történést mutatunk 2021 szeptemberéből.

zaol.hu

Forrás: Illusztráció

Közel 8 millió forintot talált egy nagykanizsai buszsofőr, visszajuttatta a tulajdonosnak

A rendőrségre 2021. szeptember 1-én, a reggeli órákban tett bejelentést egy autóbusz-gépkocsivezető, hogy autóbuszának az átvizsgálásakor, annak jobb első ülésén három nejlontáskában nagyobb összegű készpénzt talált. A részletekért kattintson IDE.


Szerencsésen előkerültek az eltűnt barátnők, Cintia és Sára

Cintiáért és Sáráért egy fél ország izgult, s a rendőrség is kereste őket, végül egy hét után Budapesten, a VIII. kerületben találtak rá a két lányra. A részletekért kattintson IDE.


Elrabolták, 15 ezer euró fejében engedték szabadon az osztrák férfit

A nő még 2018 őszén találkozót beszélt meg az osztrák férfival, hogy pénzt szerezzen tőle. A találkozóra a nő az élettársával érkezett, majd a férfit beültették az autóba és akarata ellenére egy Zala megyei településre vitték. Az út során bántalmazták, nem engedték az autóból kiszállni, a telefonját összetörték. A részletekért kattintson IDE.


Három varázslatos helyszín Zalában

Fel mersz mászni?
Forrás: Gudics Balázs

Gudics Balázs zalaegerszegi blogger, a Bazsi túrák videóblog készítője a zaol.hu kérésére összeszedett három lenyűgöző zalai vidéket, amelyet feltétlenül érdemes felkeresni ősszel is. A részletekért kattintson IDE.


Századik születésnapján köszöntötték a kányavári Margit nénit

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Belső Lajosné Szabó Margit 1921-ben született, férjével 3 gyermeket nevelt fel. Hat unokája és hét dédunokája van. A részletekért kattintson IDE.


Nagy pocakkal pózolt Instagramon Molnár Flóra

A 23 éves nagykanizsai olimpikon a harmincadik hétben mutatta meg pocakját követőinek, és ezúttal a baba nevét is megismerhettük. A részletekért kattintson IDE.


Elkészült az „okos zebra” a nagykanizsai Vásárcsarnoknál

a Kalmár utcai kijelölt gyalogos-átkelőhely „Okos zebra” rendszerének kivitelezési munkái szeptember végén fejeződtek be. A villamoshálózat és berendezései 2021. szeptember 28-án véglegesen feszültség alá kerültek. A részletekért kattintson IDE.


Rács mögé került a keszthelyi drogdíler

Kábítószert árusított, az ügyészség indítványa alapján a fiatal férfi harminc napra letartóztatásba került. A részletekért kattintson IDE.


Fényes nappal, a könyvtár főbejárata előtt maszturbált egy férfi Nagykanizsán

Nem először került összetűzésbe a törvénnyel az a középkorú férfi, aki nem tudja kordában tartani gerjedelmét. A részletekért kattintson IDE.


Elvesztette testvérét és papáját, orvosi tanácsra felhagyott az élsporttal: Hegedűs Olivér a ZTE-nél maradt

Forrás: ztefc.hu

A húsz éves fiatalember mögött nagyon nehéz hónapok állnak, azóta mégis, nap mint nap mutatja meg, hogy milyen akaraterő rejlik benne. A zalaegerszegi klub készített interjút Hegedűs Olivérrel. A részletekért kattintson IDE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában