Frissen Zalából

2021.12.13. 15:00

Az andráshidaiak közösen készülődtek az ünnepekre

Az AHIDA Közösségeiért Egyesület szombaton egész napos programmal várta közösségi házukban az andráshidaiakat.

Fincza Zsuzsa

Az andráshidai asszonyok a közösen készített karácsonyi dekorációval.

Forrás: Fincza Zsuzsa

Délelőtt a Gazd’asszony Klub vezényletével mézeskalácsot sütöttek, délután karácsonyi dekorációt készítettek. Az ünnepi készülődésben részt vettek az egyesületet alkotó csoportok, a Gazd’asszony Klub, a Borbarát Kör, az Igazgyöngy Dalkör és a Szélrózsa Tánckör érdeklődő tagjai és a kívülállók közül azok, akik kedvet éreztek a közös alkotásra.

 

– Nyertes pályázatunk részeként szerveztük meg a mai programot. Már nagy gyakorlatunk van a közös munkálkodásban, sütöttünk együtt fánkot, szerveztünk lekvárfőző kurzust, savanyítottunk káposztát az iskolásokkal, rendeztünk szüreti kavalkádot, főztünk pálinkát s közreműködtünk a városrészünk közös adventi koszorújának elkészítésében, továbbá kivettük részünket a betlehem építéséből is, s közkívánatra szerveztük meg a kezdő háziasszonyokat is bevonva a mézeskalácssütést és az adventikoszorú-készítést – sorolta Molnár Klára, az egyesület elnöke, a Gazd’asszony Klub vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában