Frissen Zalából

2021.11.09. 06:50

Már a 25 ezret is elérte a Stop, Gyurcsány! Stop, Márki-Zay! petíciót aláírók száma a zalaegerszegi választókerületben

Ezt Bali Zoltán alpolgármester, a Fidesz városi alelnöke és választókerületi kampányfőnöke jelentette be szombaton a Kölcsey-gimnáziumban tartott találkozón.

ZH

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, Balaicz Zoltán polgármester, Bali Zoltán alpolgármester a rendezvényen

Forrás: Zalai Hírlap

Az immár hagyományos vacsoraesttel (amelyet a járványügyi előírásoknak megfelelően védettségi igazolványhoz kötött részvétellel tartottak) tagjai és támogatói segítségét köszönte meg a Fidesz megyeszékhelyi szervezete.

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, Balaicz Zoltán polgármester, Bali Zoltán alpolgármester a rendezvényen
Fotó: Zalai Hírlap

Balaicz Zoltán polgármester, a Fidesz zalaegerszegi elnöke a rendezvényen felidézte: 2007-ben szervezték meg először, akkor még a Gébárti-tónál a mára tradicionálissá vált polgári vacsoraestet. A rendezvény, csakúgy, mint a párt tagjainak, segítőinek létszáma az évek során kinőtte magát. Mindez pedig erőt és példát is mutat, mondta.

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, választókerületi elnök kiemelte: az eredmények is arra utalnak, jó úton tart a kormány. Ezt is alátámasztja a választókerületben gyűjtött aláírások országos szinten is kiemelkedő száma.

Az eseményen Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, országos pártigazgatója is köszöntötte a vendégeket. Aktuálpolitikai kérdésekről szólt, emellett pedig elismeréssel arról a munkáról és összetartásról is, amely a Fidesz választókerületi csapatát jellemzi. A rendezvényen születésnapján köszöntötték Vigh Lászlót, Kubatov Gábor – saját meglepetése, egy Fradi-mez mellett – Orbán Viktor személyes jókívánságait tartalmazó díszlevelet is átadott az országgyűlési képviselőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában