Frissen Zalából

2021.11.07. 07:54

Jótékonysági est a nagykanizsai reformátusoknál

Jótékonysági kulturális estet rendezett szombat este a Medgyaszay Házban a Nagykanizsai Református Egyházközség és a Kiscsillag Református Óvoda.

Horváth-Balogh Attila

20211106, Nagykanizsa, Jótékonysági kulturális est a reformátusoknál. Nagykanizsa, Medgyaszay ház Hella Ferenc református esperes. Kanizsai Fiatalok Közössége műsora. Fotó : Szakony Attila SzA Zalai Hírlap ZH

- Nem az az első ilyen rendezvényünk, korábban is szerveztünk kulturális estet jótékonysági céllal – bocsátotta előre Hella Ferenc református lelkipásztor, esperes. – S hála Istennek, nagy sikerrel – most sajnos, a koronavírus-járvány sokakat visszatartott, de hetven-nyolcvanan most is jelen voltak. Két célt tűztünk ki magunk elé és ehhez kérjük a vendégeink segítségét: egyrészt a Nagykanizsai Kiscsillag Református Óvoda kis ovisainak szeretnénk karácsonykor ajándékkal, játékkal kedveskedni, másrészt a templomunk hangosító rendszerét kívánjuk korszerűsíteni, mert a jelenlegi nem működik. Ideiglenes megoldással van hangosítás, de az is hol működik, hol nem, ha pedig működik, gyakran recseg, nagyon rossz hangminőséget produkál.

Hella Ferenc jelezte: nem utolsósorban, az est célja volt a közösségerősítés is és az, hogy a tehetséges fiataloknak újabb szereplési lehetőséget nyújtsanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában