Frissen Zalából

2021.10.15. 16:00

„Tök jó” napot tartottak az Izsák Imre Általános Iskolában

Hagyományos jelleggel került megrendezésre a „tök jó nap” a csácsbozsoki iskolában, ahol gyerekek és szüleik együtt készítettek különböző méretű és formájú halloween tököket.

zaol.hu

Fotó: Fehér Márk

Csütörtök délután sok szorgos kéz és hangos gyerekzsivaj lepte el az iskola előtti teret: közel 70 tanuló jelentkezett a meghirdetett tökfaragásra, akik kreatív halloween tököket készítettek. A gyerekek és szüleik, hozzátartozóik, minden évben nagyon várják a programot, ami nem csak az iskola tanulóinak, hanem a településen élők részére is meg van hirdetve.

Völler Anna Mónika harmadik éve vesz részt a programon. Fotó: Fehér Márk

Idén az esemény az egészség hét keretén belül került megszervezésre, melyet október 11-15 között tartottak az iskolában. A rendezvény, amihez az időjárás is kedvező volt, jó hangulatban zajlott le.

A színes kavalkád tartalmas időtöltést nyújtott a városrész apraja-nagyjának. Szebbnél szebb, különleges, egyedi remekművek készültek az ügyes kezek alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában