Frissen Zalából

2021.10.03. 12:59

Hévízen hétfőtől útmunkálatok kezdődnek: forgalom lassulásra lehet számítani

A város önkormányzata a lakosság türelmét kéri.

zaol.hu

Fotó: Hévíz Város Önkormányzat facebook oldal

Hévíz Város Önkormányzata " target="_blank">facebook oldalán tájékoztatja a lakosságot:

„2021. október 4. napjával kezdődően a Vörösmarty utca Ady Endre és Sugár utcák közötti szakaszán megkezdődnek a Vörösmarty utca kerékpározásra alkalmas átépítésének munkálatai.

A munkákkal egy időben az érintett szakasz közműhálózatának korszerűsítésére is sor kerül, így az elektromos hálózaton, az ivóvízhálózaton és a csapadékvíz elvezető rendszeren is jelentős munkák elvégzésére fog sor kerülni.

A munkavégzéssel érintett területen a munkálatok időtartamára kivitelező a közlekedési rend biztosításához szükséges közlekedési táblák kihelyezéséről gondoskodik.

Az érintett terület ingatlanainak megközelítését a kivitelező biztosítja, azonban előfordulhatnak rövid idejű a munkavégzésből adódó ki-, ill. behajtási korlátozások, mely esetekben az érintett ingatlantulajdonosokkal a kivitelező egyeztetni fog.”

Kérik a lakosságot, hogy a munkálatok ideje alatt körültekintően közlekedjenek a munkaterület térségében, mivel a forgalom lassulásra lehet számítani.

Fotó: Hévíz Város Önkormányzat facebook oldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában