Frissen Zalából

2021.10.31. 20:00

Elhunyt Dr. Nagy Klára, egyedülálló medence épül Zalakaroson, karambol Zalaszentgróton – A hét hírei

Összefoglaljuk az elmúlt hét legolvasottabb híreit!

zaol.hu

Elhunyt Dr. Nagy Klára, a Szent Rafael Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztály osztályvezető főorvosa

 

A szomorú hírt a Zala Megyei Szent Rafael Kórház írta közösségi oldalán.

„Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 63. évében elhunyt Dr. Nagy Klára, a Kardiológiai Rehabilitációs Osztály osztályvezető főorvosa.Dr. Nagy Klára 1983. október 1-től dolgozott kórházunkban. Szorgalmát, széleskörű szakmai érdeklődését jelzi, hogy belgyógyász, kardiológus és rehabilitációs szakorvosi vizsgát is tett. 2016. május 1-én lett osztályvezető főorvos, mikor a rehabilitációs osztály kivált a kardiológiából.„ További információ ITT elérhető.

 

Európában egyedülálló medence épül Zalakaroson

 

Négy emelet magasan, szilárd és erős acél lábakon áll majd az 26 méter hosszú és 6 méter széles 40 tonnás medencetest, ami a zalakarosi Men-Dan Hotel fejlesztéseként valósul meg.

A gigantikus medencét látványos körülmények között két daru segítségével emelték a végleges helyére. A hotel igazgatója, Czimondor Nándor elmondta: az ötlet saját, Magyarországon, de Európában sincs ilyen, legközelebb a Távol-Keleten lehet találni hasonló medencéket. Részletek ITT.

Karambol Zalaszentgrótnál: a vétlent 8 méterre visszalökte az ütközés ereje, súlyosan megsérült

 

Egy 24 éves zalaszentlászlói férfi közlekedett személygépjárművel 2021. október 27-én 18 óra 30 perckor Zalaszentgrót külterületén, az Aranyodi úton Zalabér irányába, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatból kiérve elvesztette uralmát a járműve felett, majd 130 méter keresztirányú sodródás után nekiütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő személyautónak. További részletek ITT.

 

Droggal fizetett a szexért egy német férfi a zalakomári nőnek

 

Óránként húszezer forintos tarifáért kínálta magát Laura néven az interneten az a zalakomári nő, akinek a szolgáltatásait egy 49 éves német férfi is igénybe vette, ő azonban alkalmanként kannabisszal fizetett a légyottért. A magát szexfüggőnek tartó német férfi hazájában és Magyarországon is évek óta rendszeresen fogyasztott kábítószert.

Élt Keszthelyen is, majd 2020 augusztusától Zalakomárban lakott, ahol megismerkedett főbérlője rokonságával, ismerőseivel, többek között Laurával is. Az ő szexuális szolgáltatásait havi rendszerességgel vette igénybe a német férfi, és a pénz mellett kannabisszal fizetett legalább 100 ezer forint értékben. További részletek ITT olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában