kiírás

2021.10.25. 19:00

Bursa Hungarica ösztöndíj

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése ezennel kiírja a 2022. évi Bursa Hungarica A típusú Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan, valamint a B típusú pályázatot felsőoktatási tanulmányokat 2022. évben kezdeni kívánó fiatalok számára.

ZH

Az ösztöndíj elbírálása kizárólag szociális rászorultság alapján, a pályázó tanulmányi eredményétől függetlenül történik. A pályázat elbírálása szempontjából szociálisan rászoruló az a pályázó, akinek a háztartásában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum 300%-át, 85 500 Ft-ot, rendkívüli méltánylást igénylő körülmények esetén a 88 065 Ft-ot, és vagyonnal nem rendelkeznek. A pályázatokat a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban: EPER-Bursa-rendszer) történő regisztrációt követően (aki még nem regisztrált), csakis az onnan letöltött pályázati lapot kinyomtatva és aláírva, a részletes pályázati kiírásban szereplő kötelező mellékletekkel ellátva a Polgármesteri Hivatal Szociális és Igazgatási Osztályára (Zalaegerszeg, Ady u. 15.) lehet benyújtani. Aki a korábbi években már regisztrált a rendszerben, a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphet be a rendszerbe. Az EPER-Bursa-rendszer elérési útvonala:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx. A pályázati űrlap csak valamennyi melléklettel együtt beadva érvényes, valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A beadási határidő: 2021. november 5. Az önkormányzat a határ- időn túl benyújtott vagy formailag nem megfelelő pályázatokat a bírálatból kizárja. A részletes pályázati kiírás megtalálható a város portálján http://www.zalaegerszeg.hu a Hirdetmények, Pályázatok címszó alatt, valamint a Polgármesteri Hivatal Kossuth utcai épületének (Zalaegerszeg, Kossuth u. 17–19.) földszintjén és a Szociális és Igazgatási Osztályon (Zalaegerszeg, Ady u. 15.). Ugyanitt bővebb felvilágosítással szolgálnak az osztály munkatársai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában