összejövetel

2021.10.07. 21:00

A városvédők vendége a város új főépítésze

Az elmúlt időszak városépítészeti fejlesztéseiről és az építészeti értékvédelem változásairól is szó esik ma délután fél öttől a Zalaegerszegi Városvédő Egyesület összejövetelén, amelyre a téma előadójának meghívták Tatárné Méhes Esztert, a megyeszékhely új főépítészét.

Arany Gábor

A program hivatalos része 16 órakor kezdődik a Tudomány és Technika Háza harmadik emeletén, ugyanis a civil szervezet ekkor tartja a közgyűlését. Ezen első napirendi pontként az egyesület elmúlt évi tevékenységéről számol be Czeglédy András elnök. Ezt követően a pénzgazdálkodásukról szól Németh Miklós, a felügyelőbizottság elnöke, majd pedig a 2021-es év munkatervére hangzik el javaslat Czeglédy Andrástól. A közgyűlést személyi kérdések megvitatásával zárják. Ha a meghirdetett időpontban a közgyűlés határozatképtelennek bizonyul, akkor ezt változatlan napirenddel megismétlik 17.30.-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában