Frissen Zalából

2021.09.19. 14:00

Nehéz ellenállni ezeknek a nagy kutyaszemeknek! – Lézi, Bazsi és Tappancs új otthont keres

Egy háziállat nemcsak felelősségre tanít, hanem a lelki egészségünknek is jót tesz. Ha maga mellé venne egy kedves ebet, vásárlás helyett inkább fogadjon örökbe!

zaol.hu

Tappancs Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Gazdikereső sorozatunkban ismét a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhely három lakóját ismerheti meg: Lézi, Saci és Tappancs csak arra vár, hogy szerető otthonra leljen.

Lézi

A 2016-os születésű Lézi vemhesen került be a menhelyre Pózváról, ahol gazdái láncon tartották. Régi lakhelyéről már többször is kobzott el kutyákat az önkormányzat.

Lézi Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Múltja ellenére nagyon kedves és aranyos kutya aki lakásban is nagyszerűen érzi magát. Elsősorban egyedüli kutyának ajánlott, de tapasztalt gazda mellett kanokkal összeszoktatható, a macskákat viszont nem szereti. Mivel félti az ételét, ezért kisgyerek mellé csak akkor ajánlott, ha etetéskor nem engedik közelébe a kicsit.

Lézi fajtáját tekintve staffordshire terrier keverék. Ivartalanítva van. Ha még többet megtudnál róla, nézd meg a Bogács Állatmenhely honlapján található profilját.

Tappancs

Tappancs két és fél éves keverék, akiről kerkaszentkirályi gazdája azért mondott le mert gyakran megszökött. Nagyon aktív kutya, igényli a hosszú sétákat, a futást és a fizikai lefárasztást, így sportos gazdi mellé való.

Tappancs Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Kezdő kutyatartóknak és időseknek nem ajánlott, de tapasztalt kutyatartó mellett kiváló családi eb lehet, sőt gyerekek mellé is nyugodt szívvel ajánlott. Más kutyákkal jó a viszonya, de macskákkal való kapcsolata ismeretlen. Ivartalanítva van. Ha befogadnád Tappancsot, nézd meg a profilját is!

Bazsi

Bazsi egy staffordshire terrier keverék kan, aki 2016. júliusában született. Szegény jószág egy láncon vergődött mikor megtalálták az állatvédők – így került a menhelyre. Tanulékony és barátságos eb, de elég domináns.

Bazsi Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Fajtaértő gazdi mellé való, aki tudja kezelni a konokságát és önfejűségét. 10 éven felüli gyerekek mellé örökbe fogadható, nyugdíjasok mellé is elvihető, de csak akkor, ha fajtaértő kezekbe kerül. Kezdő kutyatartók mellé nem alkalmas. A szukákat kedveli, kanokkal viszont nem jó a viszonya. Ismerje meg jobban!

Ha úgy döntött befogadná valamelyik ebet érdeklődjön a Bogáncs Állatmenhely 06-30/424-3579-es telefonszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában