Frissen Zalából

2021.09.17. 07:00

Megismerik egymás munkamódszerét – A zalai Vigh László is részt vett a győri találkozón

Tapasztalatcserét, jó gyakorlatok elsajátítását szorgalmazta a szerdai találkozó, amelyen az ország több parlamenti képviselője, köztük Vigh László zalai országgyűlési képviselő, miniszteri biztos is részt vett.

ZH

Az országgyűlési képviselők – (balról) Barcza Attila, dr. Vinnai Győző, Simon Róbert, Vigh László, Tiba István, Ovádi Péter, Fenyvesi Zoltán – Győrben találkoztak

Fotó: ZH

A politikus jelezte: tradíció, hogy képviselőtársaival időről időre, tanulmányút keretében ismerkednek egymás választókörzetével, gyakorlati munkavégzésével.

Az országgyűlési képviselők – (balról) Barcza Attila, dr. Vinnai Győző, Simon Róbert, Vigh László, Tiba István, Ovádi Péter, Fenyvesi Zoltán – Győrben találkoztak
Fotó: ZH

– Ezúttal Győrben látott többünket vendégül Simon Róbert, a térség országgyűlési képviselője – mondta Vigh László. – Veszprémtől és Tapolcán át egészen Balmazújvárosig, a Nyírségig és Sopronig több képviselőtársammal együtt vettünk részt a kellemes hangulatú és munkatapasztalat szempontjából hasznos programon. Fontos, hogy egymástól is tanuljunk, hiszen az ország különböző táj­egységein élünk, és mindegyikünk másként dolgozik, egymástól eltérő gyakorlat szerint próbáljuk fejleszteni a körzeteinket – fogalmazott az országgyűlési képviselő.

Kiemelte azt is: Győr tanulás és fejlesztés szempontjából számos jó példával szolgált. Fejlett infrastruktúrával rendelkezik, az évek alatt – a korszerűsítéseknek köszönhetően – az ország egyik legfejlettebb városává vált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában