Sajtótájékoztató

2021.09.12. 19:00

Kulturális kínálat Nagykanizsán

A Kanizsai Kulturális Központ őszi-téli programjairól tartottak sajtótájékoztatót a HSMK-ban.

Benedek Bálint

Kovácsné Mikola Mária, a központ igazgatója elmondta: a közönség színházi előadásokból, komoly- és könnyűzenei koncertekből, fesztiválokból, kiállításokból és ismeretterjesztő előadásokból válogathat. A HSMK vezetője, Horváthné Gelencsér Edit hozzátette: több kiállításra, valamint szeptember 24. és 26. között a Kultúrházak éjjel-nappal keretében családi hétvégére várják az érdeklődőket. A gyermek- és ifjúsági színház mellett a felnőtteknek a Bródy-, a Hevesiés a Rátkai-bérlet három-három színművel kínál kikapcsolódást. Az intézmény karolta fel a Filharmónia Fortissimo bérlet előadásait is, októbertől jövő májusig nívós komolyzenei programokat kínálva.

- A Medgyaszay Ház is sokszínű repertoárral készült – jelezte Kiss Zsanett közművelődési munkatárs. – Folytatódnak az irodalmi, illetve a retró kávéházi estek, valamint tárlatok és könnyűzenei koncertek is szolgálják a kikapcsolódást. Elhangzott: hadtörténeti előadásokkal és táncházzal készül a kiskanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Ház az őszi-téli időszakra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában