Frissen Zalából

2021.09.17. 12:00

Évadnyitó összejövetelt tartott Nagykanizsán a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja

A Honvéd Kaszinó Hölgyklubja évadnyitó összejövetelt tartott szerdán a Kaszinó étteremben.

Benedek Bálint

20210915,Nagykanizsa, A Honvéd Kaszinó Hölgyklubja évadnyitó összejövetelt tartott a Kaszinó étteremben. Az eseményen, a Büki Pálné a közösség elnöke köszöntötte az elmúlt időszak névnaposait. Ezután pedig az idén kerek születésnapjukat ünneplő hölgyeket méltatta, akik áldozatos munkájuk elismeréseként jutalomban részesültek. Képünkön a születésnaposok a klub elnökének társaságában, balról: Biczó Istvánné, Boa Józsefné, Gömöri Zoltánné, Büki Pálné, Kovács Józsefné, Zsiborás Jánosné és Léránt Vera. . Fotó : Szakony Attila SzA Zalai Hírlap ZH

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Büki Pálné, a közösség elnöke felköszöntötte az elmúlt időszak névnaposait. Ezután az idén kerek születésnapjukat ünneplő hölgyeket köszöntötte, akik áldozatos munkájuk elismeréseként jutalomban részesültek. Képünkön a születésnaposok a klub elnökének társaságában, balról Biczó Istvánné, Boa Józsefné, Gömöri Zoltánné, Büki Pálné, Kovács Józsefné, Zsiborás Jánosné és Léránt Vera. A képről hiányzik Keppel Júlia.

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában