Frissen Zalából

2021.09.15. 07:00

A Beatrice együttes koncertjével indul Lentiben az Őszi Fesztivál

E héten pénteken Nagy Feró és a Beatrice együttes koncertjével kezdődik el az idei Őszi Fesztivál 19 órakor a rendezvénytéren.

Korosa Titanilla

A tavalyi fesztivál főzőversenyének különdíjasa a Snapszer Kutyákcsapata

A hagyományos szeptemberi kulturális és gasztronómiai esemény szombaton további programokkal folytatódik. Már délelőtt megnyílik a termelői és kézműves kirakodó vásár, majd 10 órától kezdeti veszi a főzőverseny, melyen helyi civil szervezetek, munkahelyi és baráti társaságok készítenek különféle étkeket, a gyerekeket pedig egész nap népi játszótér és vidámpark várja.

A tavalyi fesztivál főzőversenyének különdíjasa a Snapszer Kutyákcsapata Fotó: ZH Archív

A rendezvény ünnepélyes megnyitóját 14.30-kor tartják, ezt követően hirdetik ki a főzőverseny eredményeit és veszi kezdetét a kulturális műsor helyi amatőr művészeti csoportok részvételével. Színpadra lép a Nefelejcs Dalkör, a Kerka Álom Ír Sztepp Tánccsoport, a Trilla Kamarakórus és a Kerka Táncegyüttes is. A helyi csoportokat vendégfellépők követik, először a Nagykanizsai Fúvószenekar kisegyüttese zenél a közönségnek, őket követi az Orff Ütőegyüttes, majd a Kantaloupe Island együttes érkezik, akik latin slágereket adnak elő flamenco stílusban. Az estébe nyúló rendezvényen fellép még Takáts Eszter és Molnár Zoltán, végül a Rox zenekar zárja a zenés előadók sorát. A kétnapos Őszi Fesztivál pedig a hagyományoknak megfelelően 20.30-kor tűzijátékkal ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában