Frissen Zalából

2021.08.12. 17:09

Gyerekzsivajtól volt hangos a felsőrajki Ungi-hegy (videó)

A településen működő Arany János napközi otthonos óvoda gyermekeit látta vendégül az Ungi-hegyen Vigh László országgyűlési képviselő. A közösségi rendezvényen mutatkozott be először az intézmény új vezetője.

Benedek Bálint

Az eseményen részt vett Zsuppánné Horváth Mária Felsőrajk polgármestere is, aki elmondta: az összejövetel alapvető célja az óvoda népszerűsítése, hiszen jelenleg 36 gyermek jár az intézménybe, ezért a jövőben két csoportot alakíthatnának ki. Szeretnék bővíteni a létszámot a környező települések gyerekeivel, ugyanis a vezető mellett Horváth Vivien és Farkas Petra Brigitta óvónők is csatlakoznak a kollektívához.

A közösségépítő rendezvényen a felsőrajki Vargáné Németh Katalin új óvodavezető is bemutatkozott. Kiemelte: valódi lokálpatriótaként korábban is igyekezett kivenni a részét a település kulturális életből, s mivel már 28. évet töltött a pedagógusi pályán természetesen örömmel veti bele magát az új kihívásba. Ennek első momentuma az Ungi-hegyi ovis piknik, ahol a gyerekek különféle játékokkal, izgalmas vetélkedőkkel kapcsolódhatnak ki az országgyűlési képviselő jóvoltából.

 

Vigh László hozzátette: az Ungi-hegy a szíve csücske, a csodálatos környezet a béke szigete, mely minden közösségi rendezvénynek méltó helyet biztosít. A gyerekek hamar birtokba vették és nagyon élvezték az interaktív programokat, különös tekintettel a traktorhúzó versenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában