Frissen Zalából

2021.08.05. 11:45

Bevezetik a Karos Kártyát

A Zalakarosi Fürdő és az önkormányzat bevezeti a Karos Kártyát, amely különböző kedvezményekre jogosítja fel használóját.

Horváth-Balogh Attila

Zalakaros, 2019. augusztus 12. Fürdõzõk a Zalakarosi Fürdõ egyik medencéjében 2019. augusztus 12-én. A kánikula miatt hõségriasztást adott ki az országos tisztifõorvos hétfõ éjfélig. Jelentõs lehûlést hoz a másnap érkezõ hidegfront, 10 fokot, néhol akár többet is csökken a csúcshõmérséklet pár nap alatt. MTI/Varga György

Forrás: MTI / Archív

Fotó: Varga György

A fürdő vezérigazgatója, Podlovics Péter és a polgármester, Novák Ferenc által kiadott tájékoztató szerint a korábbi évekhez hasonlóan a helyben lakók, egészen pontosan állandó lakcímmel rendelkezők kedvezményesen látogathatják a fürdőt a továbbiakban is. Új kezdeményezésként pedig – egyben további kedvezményeket nyújtva – bevezetik a Karos Kártyát, mely a kedvezmények egyszerűbb igénybevételén túl gyorsabb és rugalmasabb beléptetést is lehetővé tesz. A kártyához szükséges regisztráció csak személyesen tehető meg a fürdő fogadóépületében lévő Infoponton. Az igénylés feltétele a zalakarosi állandó cím megléte, az első kártya ingyenes. A QR kód-alapú Karos Kártya használata mobiltelefonnal is megoldott. A kártya kedvezményrendszeréhez csatlakozott a zalakarosi kertmozi is.

A jövőben további szolgáltatók bevonásával szeretnék minél több kedvezménnyel bővíteni a Karos Kártya rendszerét.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában