Frissen Zalából

2021.07.07. 12:48

Újabb kerékpárok a keszthelyi rendőrségnek

Két új kerékpárral és öt fővel bővült a Keszthelyi Rendőrkapitányság bringás állománya, amely a turisztikai főszezonban a két keréken közlekedők által leginkább használt útvonalakon teljesít szolgálatot.

Péter B. Árpád

Az új kerékpárokat (b-j) dr. Andor László rendőrkapitány, Kákonyi Zsuzsanna törzsőrmester és Dongó Norbert főtörzsőrmester mutatta be

Az új kerékpárokat a Balaton Fejlesztési Tanács és a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság támogatásával vásárolták meg, és mint dr. Andor László keszthelyi kapitány kiemelte, ezek jól felszerelt, technikai eszközökkel ellátott, elektromos rásegítésű járművek.

Az új kerékpárokat (b-j) dr. Andor László rendőrkapitány, Kákonyi Zsuzsanna törzsőrmester és Dongó Norbert főtörzsőrmester mutatta be

Azt is elmondta, a kerékpáros állomány létszámát öt fővel emelték, ezzel szeretnének hozzájárulni a térség balesetmentes közlekedéséhez.

– A kerékpáros rendőrök a nyugat-balaton frekventált biciklis útvonalain járőröznek majd – fogalmazott dr. Andor László –, a célunk pedig az, hogy a turisztikai főszezonban még aktívabban és eredményesebben legyünk jelen, ellenőrizzünk és segítsünk Keszthely térségében.

A statisztikai adatok azt mutatják, évről évre nő az aktívturisták száma a Balatonnál is, a kerékpáros rendőri szolgálat az ő biztonságukat erősíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában