Lendvai Magyar Nemzetiségi Önkormányzati Közösség
2021.07.06. 13:00
Halászlé és sült hal a kínálatban
A korábbi nemzetközi halászléfőző verseny helyett már másodszor rendezte meg gasztronómiai programját a Lendvai Magyar Nemzetiségi Önkormányzati Közösség.
Gyuricza Ferenc
A szombati eseményen három csapat kínált halászlét az érdeklődőknek, de készítettek sült halat is. A program célja az érdeklődés fenntartása volt, hiszen szándékaik szerint a pandémiás helyzet elmúltával újra szeretnék megszervezni a határon túli városban már komoly tradíciókkal rendelkező s a közönség által is nagy érdeklődéssel kísért, minősítéssel is egybekötött főzőversenyt.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre