Lendvai Magyar Nemzetiségi Önkormányzati Közösség

2021.07.06. 13:00

Halászlé és sült hal a kínálatban

A korábbi nemzetközi halászléfőző verseny helyett már másodszor rendezte meg gasztronómiai programját a Lendvai Magyar Nemzetiségi Önkormányzati Közösség.

Gyuricza Ferenc

A szombati eseményen három csapat kínált halászlét az érdeklődőknek, de készítettek sült halat is. A program célja az érdeklődés fenntartása volt, hiszen szándékaik szerint a pandémiás helyzet elmúltával újra szeretnék megszervezni a határon túli városban már komoly tradíciókkal rendelkező s a közönség által is nagy érdeklődéssel kísért, minősítéssel is egybekötött főzőversenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában