Frissen Zalából

2021.07.29. 15:00

Falunapot és kulturális találkozót rendeztek Magyarszerdahelyen

Az elmúlt hétvégén felpezsdült a település élete, hiszen ekkor tartották meg a mesepark és a pajta környékén a falunapot, amelyet kulturális találkozó is színesített.

Benedek Bálint

Rajzolni, festeni, ragasztani is lehetett

Fotó: ZH

Az „Összekovácsolódunk – térségi közösségfejlesztés” pályázat keretében megvalósult eseményre nagyon sokan látogattak ki. Ez persze annak fényében teljesen érthető, hogy a járvány alatt a közösségi élmények hiányoztak a település életéből, azonban most a színvonalas programok összehozták az embereket.

Rajzolni, festeni, ragasztani is lehetett
Fotó: ZH

Nagy sikert aratott a Mura Dance Tán­c­csoport látványos bemutatója, valamint a Fűzvölgyi Dalostársak műsora. Varga Feri és Balássy Betti kettősének koncertje szintén minden korosztályban népszerű, ezért a közönség vastapssal jutalmazta a fellépésüket. A kísérő rendezvények közül a gyermekeket egész napos elfoglaltság várta, élvezték a játékos, szellemi kihívásokat, melyek során érdekes feladatokat teljesíthettek.

Az alkotósarokban pedig a kreativitását is megmutathatta mindenki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában