Frissen Zalából

2021.07.14. 07:00

Ezúttal jól sikerült a zalaegerszegi országos vásár

Kedden délelőtt, ahogy minden hónap második keddjén, ismét nagyvásárt tartottak a Városi Sportcsarnok előtti téren és a Jégcsarnok előtti parkolókban.

Jóna István

A nyári ruhák között sokan válogattak

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Az elmúlt alkalomhoz képest jóval nagyobb volt az érdeklődés a nagyvásár iránt, hiszen a járványügyi enyhítésekkel sokkal több árus pakolta ki a portékáját. Kilenc és tíz óra között valósággal megteltek a sorok, csak nehezen lehetett a vásár egyik végéből a másikba jutni.

A nyári ruhák között sokan válogattak
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

– Megélénkült a vásár, ezt mi is érezzük. Sokkal több árusító érkezett, újak is, és szélesebb volt a kínálat az előző nagyvásárhoz képest – mondta Horváth István, a zalaegerszegi vásárcsarnok vezetője.

Az intézmény a helyfoglalási díjakon nem változtatott, és a tavalyi elmaradt vásárokat az idén megkötött szerződésekben jóváírták. A kínálatban a szezonális árucikkek voltak túlsúlyban. Főleg a könnyű nyári ruhák, pólók, fürdőruhák, rövidnadrágok voltak keresettek, de sokan vittek szalmakalapot is. Számos akcióval csalogatták az árusok a vásárlókat, hiszen ők is tudják: rövid a nyár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában