Frissen Zalából

2021.07.02. 11:36

Ezeket a programokat nem érdemes kihagynod a hétvégén!

Hétvégén is színes programokkal várnak szerte a megyében!

zaol.hu

illusztráció

Fotó: illusztráció

Gyenesdiási Keszeg Party

Sült keszeg, gyermekprogramok és szórakoztató programok várják a vendégeket vasárnap 10:00-tól. A vidám zenés gasztro program helyszíne ezúttal is a gyenesdiási piac-és rendezvénytér lesz. Az egynapos rendezvény délelőtt keszegsütéssel indul, majd szórakoztató műsorokkal, halászléfőző versennyel és mesterség bemutatóval folytatódik, este koncerttel, bulizenével – a késő estébe nyúlóan.

Komolyzene könnyedén

A komolyzene lehet könnyed és élvezhető is, erről kívánja meggyőzni a látogatókat egy hétvégi ingyenes mini koncertsorozat Balatongyörökön.

Újra KeszthelyFest

Egy év kihagyás után visszatér a KeszthelyFest. A keszthelyi fesztivál péntektől vasárnapig kínál szórakozást, gasztronómiai kalandozást a belvárosban, a fellépők között találjuk a Group’n’Swing zenekart, Dallos Bogit, Rácz Gergőt és Szabó Balázs Bandáját is. A koncerteket a Vajda-gimnázium, a művelődési központ, valamint az Amazon Ház udvarán, továbbá a Korzó cukrászda teraszán rendezik, a publikum találkozhat zalai és környékbeli kézművesek portékáival is.

Zenés nyári esték

Pénteken 20 órakor a rendezvénytéren Szikora Robi és az R-Go élő koncertjével veszi kezdetét Lentiben az idei zenés nyári esték programsorozat.

Klímapiknik

Klímapiknikre hívják szombaton 16 órakor a keszthelyi Balaton-parti Erzsébet-ligetben az érdeklődőket. A résztvevők dr. Szabó István kalauzolásával ismerkedhetnek meg a liget történetével, élővilágával a lombok hűvösében, majd finom falatok mellett beszélgetés következik a természeti környezet értékéről és az emberi felelősségről.

Zenélő Magyarország

A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának és Énekkarának művészei idén is kamarakoncertekre várják a közönséget az ország számos településén a Zenélő Magyarország sorozat részeként. Zalában három helyszínen lépnek fel szombaton: 16 órától a hévízi Festetics téren, a fedett fürdő bejáratánál, illetve a zalakarosi Rendezvénytéren, 18 órától pedig Keszthelyen, a Zenepavilon mellett, a móló bejáratánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában