bevezették

2021.07.09. 11:00

Elindult a Hello Keszthely! telefonos applikáció

A fejlesztést bemutató sajtótájékoztatón Nagy Bálint polgármester kiemelte, Keszthely másfél éve határozta el, hogy jelentősen előrelép a digitális térben, azért vezette be a Hello Keszthely!

zaol.hu

Facebook-oldalt, amely rövid idő alatt jelentős számú követőre tett szert. Most pedig, az országban elsőként, egyelőre tesztüzemmódban, elindul egy telefonos applikáció, ami a helyiekkel való kapcsolattartás és a közösségszervezés teljesen új, modern megoldása.

Az alkalmazás városmarketingcélokat is szolgál, emellett támogatja a keszthelyi vállalkozásokat, használóinak kedvezményeket nyújt és hiteles, pontos információkat ad a városról. A polgármester hangsúlyozta: az alkalmazás hivatalos bemutatója ősz elején lesz, de már addig is érdemes regisztrálni és használni, mert a visszajelzéseket, az észrevételeket a fejlesztők figyelembe veszik, és beépítik a következő időszakban.

Tóthi Attila, a számos szakmai díjat besöprő fejlesztőcsapat vezetője elárulta: az elmúlt időszakban száznál több úgynevezett interakciós pontot hoztak létre Keszthelyen, ahol különböző kihívások várják az alkalmazást használókat.

Például múzeumokat, vagy a város felújított játszótereit kell felkeresni, számos feladat helyi vállalkozásokhoz kapcsolódik, és azért is virtuális Keszthely-pont jár, ha valaki vért ad a kórházban. Mindez pedig például kedvezményeket biztosít helyi üzletekben, sőt, akár ingyenes parkolásra, vagy ajándéktárgyakra is beváltható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában