Frissen Zalából

2021.07.10. 16:21

Diaz és Molnár Andi is a Balaton közepén evezett!

Elstartolt a 2021-es Red Bull Balaton-átevezés! A résztvevők összesen 8 kilométert tesznek meg a Zamárdi-Tihany-Zamárdi távon, az induló profi és hobbisportolók között hírességek is evezőt ragadtak. Többek között Molnár Andi, Eke Angéla, Diaz és Szivák Zsolti vágott neki a megmérettetésnek, egy koncerthajóról pedig népszerű magyar együttesek szórakoztatják az indulókat.

likebalaton.hu

Molnár Andi sokáig hezitált, hogy ki legyen a párja a bűvös nyolcas távon.

– Végül egyedül indulok. Sajnos a baráti körből senki nem volt olyan bátor, hogy bevállalja a 8 kilométert. Bár az időjárás kicsit elrettentő lehetett reggel sokak számára, az én fejemben meg sem fordult, hogy visszalépjek – mesélte Molnár Andi, aki SUP-pal teljesíti a távot, ez az első evezős versenye. – Abszolút bakancslistás ez számomra. Sokkal jobban bízom az evező-, mint az úszótechnikámban, így ez nekem tökéletes kihívás. A szél talán kicsit ijesztő, de ami most szembeszél, az visszafele hátszél lesz – tette hozzá a csinos versenytáncos, akit férje és kutyusa kísért el a Balaton-partra.

Diaz sok-sok éve sportol, ez a szombat mégis rendhagyó számára.

– Nagyon bízom az evezőpartneremben, jóbarátomban, Szivák Zsoltiban. Ő majd még jobban megtanít kajakozni – nevetett össze zenésztársával arra utalva, hogy Zsolti életében először a múltheti sajtónyilvános edzésen ült kajakban. – Nem kevés ez a 8 kilométer. Eredetileg azt terveztük, hogy csak evezünk kicsit, és aztán visszafordulunk. Végül persze úgy döntöttünk, hogy kemények leszünk, és teljesítjük a távot.

Az evezők igazi fesztiválhangulatban vághatnak neki a távnak. Sőt, a Red Bull jóvoltából egy koncerthajó is szórakoztatja a versenyzőket és a parton szurkolókat. A hajó színpadán Margaret Island, Fluor Tomi és a Halott Pénz is a jó hangulatról gondoskodik.

– Mindig keressük a kihívásokat, ezt már megszokhatták tőlünk, akik követik a zenekar működését. Játszottunk már vitorláson is, így a mai katamarán-koncert nem lesz új terep a számunkra. Viszont az időjárással biztosan meg kell harcolnunk, hatalmas a szél – árulta el a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki.

Kapcsolódó cikk:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/indul-a-balaton-atevezes-5393789/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában