Frissen Zalából

2021.06.02. 11:19

Városfelfedező interaktív játék Egerszegen

Rejtély Landorhegyen – titok Olában címmel városfelfedező kalandjátékot szervezett a közelmúltban a Keresztury Dezső VMK.

Mozsár Eszter

A játékra jelentkezők az indulásnál a Keresztury VMK előtt. Fotó: Bednárikné Rácz Enikő

A program a napjainkban sikeres szabadulójáték tematikájának mintájára, ám nem zárt térben, hanem a szabadban valósult meg. A kalandjáték során egy játékfüzet segítségével kellett a résztvevőknek a következő helyszínt kitalálniuk. A szervezők célja, hogy az érdeklődők a túra során játékosan ismerjék meg az adott városrészt, s az iskolás gyerekektől a nyugdíjasig mindenki számára élvezetes szórakozást kínáljon.

Fotó: Bednárikné Rácz Enikő
A játékra jelentkezők az indulásnál a Keresztury VMK előtt. Fotó: Bednárikné Rácz Enikő
Fotó: Bednárikné Rácz Enikő

„A helyi identitás és kohézió erősítésének megteremtése Zalaegerszegen” című TOP-os projektben hat alkalommal várják a jelentkezőket. A kalandjáték sorozat első állomása volt a múlt szombati. A programsorozat zárófesztivállal ér véget, a részvétel mindegyiken ingyenes – tájékoztatta szerkesztőségünket Bednárikné Rácz Enikő igazgatóhelyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában