Frissen Zalából

2021.06.16. 15:26

Előzésből csaknem frontális ütközés: veszélyes közúti jelenet Zalából! (Videó!)

Ijesztő közúti videófelvéltelt kaptunk Hévíz környékéről.

zaol.hu

Az elmúlt napokban hírportálunkon is gyakran találkozhattak olvasóink közúti baleseti hírekkel, sajnos a nyár beköszöntével – úgy tűnik – a közlekedők közül sokan figyelmetlenebbé, esetleg türelmetlenebbé váltak.

Ezúttal olvasónk osztott meg velünk egy hajmeresztő fedélzeti kamerás videót: a rövid felvételen látható, amint egy felelőtlenül előző autós kis híján frontálisan ütközik a jelenetet rögzítő járművel. A fehér Mercedes az egyébként belátható, egyenes szakaszon egyszer csak kivág a piros Fiat mögül, és az előzés után csak az utolsó pillanatban sikerül visszahúznia járművét a saját sávjába. A felvétel alapján nem is kérdés: veszélyeztette a kamerás autót és a többi közlekedőt is a manőverrel.

Olvasónk egy átlagos, hosszú munkanap után családjához indult haza Zalaegerszegre, ám csak a szerencséjének és gyors reakciójának köszönhető, hogy haza is ért hozzájuk. – mások sajnos nem mindig ilyen szerencsések.

Jó volna, ha kevesebb baleset történne megyénk útjain, és a sofőrök elsősorban a biztonságra, a szabályok betartására ügyelnének. Ehhez több türelemre és felelősségérzetre volna szükség. Vezessenek óvatosan, és az utakon is figyeljünk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában