Frissen Zalából

2021.06.04. 17:30

Csicsek Anna: Az oltás jelenti a fényt az alagút végén

A fityeházi Csicsek Anna lokálpatrióta írónő szerint a koronavírus hívatlanul jelent meg életünkben.

Benedek Bálint

Testünket, lelkünket megviselte alattomos romboló munkálkodása. Az oltás végre megmutatja a fényt az alagút végén.

- Olyan időszakot hagyhatunk lassan magunk mögött, amely naponta „szállította” az új információkat, szembesültünk rokonok, barátok, szomszédok megbetegedésével és esetleges halálával – fogalmazott az írónő. – Örökös aggodalom, kétségbeesés uralta mindennapjainkat. Mindent kipróbáltunk, profi módon állítottuk össze teakeverékeinket és vitaminjainkat. A maszkkészítés és annak viselése napi rutinná vált, mindhiába, a vírus erősebbnek bizonyult. Sok magát egészségesnek tartó embert döntött le a lábáról, néhányan soha nem lesznek egészségesek.

Fotónkon Csicsek Anna lokálpatrióta írónő

Csicsek Anna úgy érzi szinte mindenki egy emberként drukkolt az egészségügyben dolgozó tudósoknak, hogy a vakcina világméretű fejlesztésben érjenek el eredményeket. Ezért nem érti az oltásellenes hangokat, az összeesküvés-elméletnek nincs alapjuk, hiszen világosan látszik, hogy a vakcina hatásos és megfelelő védelmet nyújt.

- A betegség szerencsére elkerült, de szeretném a jövőben megóvni az egészségemet és a környezetemét is, ezért szívesen vállaltam az oltást – folytatta. – Az orosz vakcinát kaptam meg, már mindkettő a karomban van, s semmiféle mellékhatást nem tapasztaltam. Most már felgyorsult az oltás beadása, ezért jó lenne, ha minél többen jelentkeznének érte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában