Frissen Zalából

2021.05.10. 14:00

Mérlegelt, majd beoltatta magát Johanidesz Gábor

Johanidesz Gábor a Jeet Kune Do/Kali Nagykanizsa SE vezetője is elkapta a koronavírust, épp ezért tudatosan viselkedik, vagyis amint lehetett: beoltatta magát. Szerinte nincs idő késlekedni, cselekedni kell.

Benedek Bálint

Johanidesz Gábor: Jó példával szolgálok

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

– Még tavaly ősszel, enyhe tünetekkel ugyan, de átestem a betegségen – mesélte. – Az ismerőseim közül sokakat és a családom néhány tagját is elérte a kór, többeket nagyon megviselt, sajnos néhányan elhunytak. Utóbbi tragédiák, valamint az edzői munkám miatt egyértelmű döntést hoztam, vállaltam a védőoltást. Fontos a tanulóim, a vendégeim biztonsága és egészsége, ezért mint megfontolt vezető, jó példával szolgálok.

Johanidesz Gábor: Jó példával szolgálok
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Hozzátette: bízik az orvosokban, kutatókban. A szakemberek véleménye alapján az oltással elérhető, hogy ha meg is fertőződik, akkor enyhe tünetekkel, szövődmények nélkül átvészelheti a betegséget.

– Jó lenne, ha sokak, mielőtt véleményt formálnak, hiteles forrásból tájékozódnának – folytatta. – A kamuhírek, a közösségi oldalak úgynevezett fotelprovokátorainak megállapításai nem mérvadók. Mielőtt döntöttem, mérlegeltem: számomra a családom és a barátaim egészsége mindennél többet ér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában