Frissen Zalából

2021.05.07. 07:00

Hétfőtől Közösségek hete Zalalövőn

Négy programot is tervez a május 10- én induló Közösségek hetére a Salla Művelődési Központ. Olyan virtuális kiállításokra is sor kerül, melyekhez a lakosság segítségét kérte az intézmény.

Gyuricza Ferenc

Ebbe a sorba tartozik a Kedvenc helyem Zalalövőn, valamint a Boldog család című program. Mindkettő esetében május 10-ig várják a témához kapcsolódó fotókat, melyek egy-egy online tárlat alapját képezik majd. Az intézmény könyvtára az óvodás és általános iskolás gyerekekre is gondolt, nekik Így segítek én címmel hirdettek képzőművészeti pályázatot, erre is május 10-ig várják az alkotásokat.

A Közösségek hete programjaiban családi-baráti helyismereti túrákra is invitálják a természetjárás kedvelőit, illetve a város múltja iránt érdeklődőket. A túrákhoz három különböző útvonalat állítottak össze az intézmény munkatársai, ezek a kisváros és közvetlen környéke épített és természeti értékeit érintik.

Azt kérik a programhoz csatlakozni szándékozóktól, hogy május 10. és 16. között kisebb csoportokban, családi vagy baráti körben járják végig az intézmény honlapján elérhető túraútvonalakon megjelölt helyszíneket, a nevezetességekről készítsenek fotókat, s ezt a dokumentációt juttassák el az intézménybe. A programi résztvevőinek a szervezők könyvjutalmakkal kedveskednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában