Koronavírus Zalában

2021.04.30. 14:00

Várják a látogatókat Zalaegerszegen – Flaisz Gergő szerint is fontos az oltás

A kulturális intézmények már nagyon készülnek a nyitásra, hiszen hosszú hónapok óta nem fogadhattak látogatókat. A zalaegerszegi Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ igazgatója, Flaisz Gergő ugyancsak regisztrált az oltásra, mint mondja, ez a legkevesebb, amit megtehet, hogy minél előbb vége legyen a járványnak.

Mozsár Eszter

Flaisz Gergő

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

- A kulturális szektort nagyon érzékenyen érintették a koronavírus miatt hozott korlátozások. Köztudott, hogy november közepe óta teljesen zárt ajtók mögött dolgozunk. Nekünk annyiban szerencsénk volt, hogy a fenntartó zalaegerszegi önkormányzatnak köszönhetően egyetlen munkatársamtól sem kellett megválnom. Öröm számunkra, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatának támogatásával megszépült környezetben fogadhatjuk látogatóinkat. Sok emberrel találkozom munkám során, ezért az elsők között regisztráltam az oltásra. Már volt időpontom, el is mentem. Ott viszont az orvosommal konzultálva közösen arra az elhatározásra jutottunk, hogy ezt egyelőre elhalasztjuk, mivel valószínűleg átestem a betegségen. Legalábbis a tüneteim, illetve a szövődmények ezt mutatták, ő pedig felelősségteljesen ezt javasolta. Úgy gondolom, ez a legjobb módja annak, hogy családomat, kollégáimat védjem.

Flaisz Gergő
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Az igazgató végül hozzátette, a kollégák nagy része jelentkezett az oltásra, illetve átesett a betegségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában