Frissen Zalából

2021.04.18. 19:57

Illegális bulik, keszthelyi óriáskerék – Ezek érdekelték legjobban olvasóinkat az elmúlt héten

Áttekintést adunk a hét legfontosabb zalai vonatkozású híreiről!

zaol.hu

A harminc gondolában egyszerre 180 ember foglalhat helyet, akik az „utazás” csúcspontján ötven méter magasból láthatják a tavat és a város környékét

Forrás: Zalai Hírlap / Archív

Fotó: Keszey Ágnes

Ön is segíthet, hogy könnyebb legyen a keszthelyi Németh Georgina élete!

Látszólag egészségesen jött világra. A most 29 éves keszthelyi Németh Georgina élete azonban más fordulatot vett. A fiatal nő Emery-dreifuss izomdystrophiával született. Egy izombetegséggel, amelyben az izmok az évek során gyengülnek, leépülnek és korlátozott mozgást tesznek lehetővé. Léteznek eszközök, melyek segítenék a nő életét, ám ezekre TB támogatás nincs, a finanszírozása saját anyagi forrásból történik és mivel speciális eszközök, önerőből nem tudja megvásárolni. Cikkünket itt olvashatja.

Újra felállítják az óriáskereket a keszthelyi Balaton-parton!

Az ország egyik legnagyobb óriáskereke ismét forogni fog Keszthelyen – ezt Nagy Bálint közölte a közösségi médiában pénteken. Részletek ITT.

A harminc gondolában egyszerre 180 ember foglalhat helyet, akik az „utazás” csúcspontján ötven méter magasból láthatják a tavat és a város környékét Fotó: Keszey Ágnes / Zalai Hírlap / Archív

Illegális bulik a kijárási tilalom ellenére? – Utánajártunk mi a helyzet Zala megyében

A pandémia alatt a közösségi oldalakon megszaporodott azon csoportok száma, ahol a kijárási tilalom ellenére hirdetik az illegális házibulikat. Na de mi a helyzet Zala megyében? Utánajártunk! Részletek ITT.

Két nagykanizsai férfit vettek őrizetbe a rendőrök kábítószer-kereskedelem miatt

A rendőrség 2021. április 14-én Nagykanizsán fogott el két helyi férfit, A. E.-t és B. Sz-t, mert gyanú merült fel arra, hogy egy bérelt lakásban kábítószerrel kereskednek. A lakásban tartott kutatás során a nyomozók 60 darab, feltehetően kábítószert tartalmazó alufólia csomagot és egy csomag kábítószer gyanús port tartalmazó fóliát találtak, melyeket lefoglaltak, hatóanyag-tartalmukat az eljárás során igazságügyi szakértő vizsgálja meg. Részletek ITT.

Fotó: police.hu

Vádemelés: Éveken át rabszolgaként bánt több emberrel egy héttagú zalai család

Vádat emeltek egy Pakodon élő család ellen Zalában, miután a hét ember éveken át rabszolgaként bánt több ismerősével is, akik egyike az embertelen körülmények miatt meghalt – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t. Részletek ITT.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában